Waar te zien?

Open Atelier & Tuin Spring-Levend met Glas heeft in 2020 niet kunnen plaatsvinden, door alle maatregelen rondom het Coronavirus. Heel jammer, daarom is de hoop gevestigd dat het in 2021 wel weer mogelijk is. Zo gauw als meer duidelijk is, worden de Open Dagen bekend gemaakt op de website en Facebook. 

Het Atelier is altijd te bezoeken op afspraak. Bel of mail even. 

Weekblad VIA Maasgouw - woensdag 12 juni 2019

Vernieuwde gemeentehuis - Gemeente Maasgouw

Tijdens de heropening van het vernieuwde gemeentehuis in Maasgouw op zaterdag 27 oktober 2018  is het glasobject “de Druppel” onthuld. Deze grote Druppel heb ik in opdracht van de gemeente Maasgouw exclusief ontworpen.

“De Druppel” is voor de gemeente Maasgouw speciaal. Deze wordt incidenteel uitgereikt aan een inwoner van Maasgouw  die veel voor de gemeenschap heeft of alsnog betekend.

In het logo van gemeente Maasgouw  vertegenwoordigt het  blauwe gedeelte het water, het verbindende element in deze gemeente. De geelgouden kleur staat voor de zon die over het water en het landschap schijnt. In de Druppel symboliseert de warme geelgouden kant de inwoners uit de dorpskernen en de koele blauwe kleur is de zakelijke, bestuurlijke kant. Er is gebruik gemaakt van fijn glas in het midden en staat voor het open transparante karakter dat de twee verbindt.

Het omringende staal bied extra bescherming aan de geelgouden kant.

Verbinding, evenwicht en transparantie tussen burger en gemeenteraad is belangrijk en dit heb ik willen verwerken in “de Druppel”.